Dette kan vi by på:

BARN I LEK..

Neida vi har ikke eget fortball-lag. Men vi har store nok grøntområder hvor barn kan leke ute på mange vis. Og er velkommen til det!  Dukkestue, husker og sandkasse. Nytt i 2017 er det at vi har reist klatrestativ med sklie etc. Om sommeren står barn på rullebrett, og vinteren bygges det snøhuler!  Inne på vårt eget område. Trivelig atmosfære med tre generasjoner i sameiet.

UTELIV

De voksne har mange plasser hvor man kan slå seg ned på i vårt uteområde. Hyggelig å kunne møtes ute til en kopp kaffe eller et glass vin på sommerkvelder... Ja gjerne sette opp party-telt også, dersom det er en hyggelig anleding. Vi sier ja til det meste som kan gjøre det hyggelig å bo. Noen regler rundt dette finnes naturligvis, men ikke verre enn at det skulle være mulig å leve med.

 TRIMROM.

Å si at vi har eget HELSESTUDIO, er vel å ta litt hart i, men vi har nå innredet noe av kjelleren under no. 9B hvor vi har endel trimappataer.  Til bruk for alle beboere sommer som vinter:

BAKKEVARME / ENERGIBRØNNER.

Varme og felles varmtvann er endel av våre felleskostnader og er inkludert i husleien.

Oljefyrenes tid nærmer seg over. Alle leiligheter fyres opp fra felles enegikilde som ledes rundt som vannbåren varme til radiatorer. Ideer og tanker har modnet seg over tid og fra september 2017 har det endelig skjedd: Vi har boret og innstallert jordvarme. Varmen føres som før inn til radiatorene i hver enkelt leilighet, så man vil egentlilg ikke merke noen forskjell. Investeringen er stor, men oljekostnadene (og noen strømkostnader) kommer til å krympe betraktelig, så gevinstene kommer ettersom renter og  avdrag for dette blir nedbetalt. Se bilde under.

LADESTASJONER I HVER ENKELT GARASJE:

i løpet av 2019 / 2020 har det blitt lagt frem nye kabler til hver enkelt garasje, som er dimensjonert for lading av el-biler. Kabelen er knyttet til hver enkelt leilighets sikringskurs. Ladeboks inne i sin egen garsjen må hver enkelt  installere for egen regning. Mange har allerede gjort dette. Se bilde under.

Ladekontakt i garasje

Utsnitt fra Varmesentralen etter installert jordvarme.